Sinds januari 2012 is Party Service Venlo commercieel exploitant van het clubhuis van VHC (Venlose Hockey Club). Graag heten wij u welkom op de Herungerberg voor een overheerlijk kopje koffie in een natuurrijke omgeving. Een landelijk en sportief gevoel bij een uiterst sportief gerichte club met landelijke hockeyklasse.

Door onze Service, Kwaliteit en het Plezier, versterken wij het clubgevoel voor (oud)leden, sponsoren, maar zeker ook voor bezoekde clubs en gasten. Middels een goed vooraf onderling overleg met bestuur, commissies en/of andere gebruikers zorgen wij naast de horecaexploitatie tijdens de reguliere competitie ook voor de realisatie van een voor u geslaagd evenement of feest. 

Maar om met name optimale service te kunnen bieden vragen we u om uw activiteiten tijdig te melden, te annuleren of te wijzigen volgens onderstaand schema. Verzoeken worden pas gehonereerd bij gebleken beschikbaarheid van de accomodatie. (eea in samenspraak met de verenigingsmanager). Indien een verzoek (te) laat komt, of een wijziging of annulering niet of te laat wordt doorgegeven kan het voorkomen dat reeds gemaakte of extra kosten worden doorbelast.
Tenslotte vragen we u om verzoeken welke verband houden met nieuwe activiteiten, wijzigingen en annuleringen door te geven via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 06-41106525.

VHC logo  
Activiteit Periode van melding
Oefenwedstrijd (indien Clubhuis open) 5 dagen
Competitie (inclusief speelschema) 2 weken
Extra catering 1 week
Cursus / workshop 2 weken
Evenement 1 maand
 
naarboven