Ballonoplatingen
Heliumballonnen worden veelvuldig gebruikt bij openingen, jubilea, geboorte, openingen, festiviteiten en ballonwedstrijden. Tevens verzorgen wij wekelijks de levering van 1 of meerdere ballonnen bij een uitvaart of herdenkingsdienst.

Ballondecoratie
Heliumballonnen worden niet alleen gebruikt voor oplatingen maar zeker ook de verwerking in ballondecoraties. Denk hierbij aan een ballonboeket (1, 3, 5  etc. heliumballonnen aan ballongewicht), versieren van (kerk)banken en/of stoelen tijdens huwelijk, communie of uitvaart, Cloudbuster en heliumbogen.

Wijze van levering
Standaard worden onze ballonnen geleverd met helium aan een ecotouwtje voor ballonoplatingen en een kunststof touwtje bij decoraties. Verder worden er standaard Pearl (metallic) ballonnen gebruikt. Het aantal ballonkleuren is naar eigen keuze.

Wedstrijd- / wenskaartje
Als optie is een ballonkaart als zijnde wedstrijdkaartje of wenskaart mogelijk. De wedstrijdkaart kan worden bedrukt met retouradres of een zelf in te vullen adres. Tegen meerprijs kan het de wenskaart ook dubbelzijdig bedrukt worden.

Milieu
Als ballondecorateur zijn wij aangesloten bij de branchevereniging De Groene Ballon. Hierbij hebben wij ons eraan gecomformeerd om uistluitend ballonnen te gebruiken van 100% latex welke volledig biologisch afbreekbaar zijn. Voor ballonwedstrijden gebruiken wij derhalve ook uitsluitend een in wateroplosbaar lint welke geheel milieuvriendelijk is. Ook de papieren wedstrijdkaarten zijn 100% biologisch afbreekbaar. 


Aantal ballonnen Prijs per stuk (incl. btw)
1 - 250 € 1,15
250 - 500 € 1,05
500 - 1000 € 0,95
> 1000 prijs op aanvraagKlik hier voor onze foto- / prijslijst.


 
naarboven